Termeni si conditii

 1.  Acceptarea Termenilor si Conditiilor

Acesti termeni si conditii (“Termeni si Conditii”) constituie acordul legal dintre dvs. si Dafi Dition S.R.L. Va rugam sa cititi acesti Termeni si Conditii pentru utilizarea website-ului accesibil la adresa URL: www.dafi.ro (”site-ul”), precum si aplicatiile mobile Dafi (”aplicatiile”). Accesarea si vizitarea site-ului si a aplicatiilor , inregistrarea unui cont pe site sau pe aplicatii si/sau folosirea serviciilor de publicare anunturi pe site sau pe aplicatiile de anunturi pentru vanzarea sau cumpararea de bunuri sau servicii (“Serviciile”) inseamna acceptarea in totalitate si neconditionata a acestor Termeni si Conditii.

 1. Termeni

Termenii folositi in continuare vor avea urmatorul inteles:

Utilizator - orice persoana fizica, in varsta de cel putin 18 ani pt categoria matrimoniale si de cel putin 16 ani pt restul categoriilor, care acceseaza site-ul si aplicatiile si care este interesata de informatiile , anunturile si/sau serviciile Dafi Dition S.R.L., precum si orice persoana fizica (inclusiv persoana fizica autorizata) si/sau persoana juridica care achizitioneaza serviciile furnizate prin intermediul site-ului sau aplicatiilor. In cazul in care nu ati implinit varsta de 16 ani, veti putea accesa site-ul dafi.ro numai cu conditia prezentarii acordului express al titularului raspunderii parintesti . Daca nu sunteti de acord cu termenii actuali si nu aveti varsta minima sau nu puteti dovedi existenta acordului parintilor sau a tutorelui legal, va rugam sa nu accesati site-ul dafi.ro .  Furnizor sau  Dafi - societatea Dafi Dition S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul in Craiova, Bld Oltenia, Nr 13, Bl.146F,Ap.17, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J16/927/2016, CUI 28431682, atribut fiscal RO, capital social: 400 Ron, e-mail: danf12000@yahoo.com .

Anunt - oferta publica lansata de un utilizator cu scopul de a fi publicata de catre DAFI prin intermediul site-ul ui si aplicatiei mobile Dafi, cu privire la vanzarea sau cumpararea unui produs sau serviciu.

Produs sau serviciu – produs sau serviciu care poate fi comercializat conform legii si care nu incalca limitele impuse prin acesti Termeni si Conditii.

Pagina si aplicatiile DAFI  - site-ul www.dafi.ro si aplicatiile mobile Dafi  inclusiv orice sectiune sau subpagina a acestora. Site-urile si/sau paginile de internet si aplicatiile ori alte componente ale acestora ce apartin unor terti si care sunt accesate de catre Utilizatori ca urmare a legaturilor sau trimiterilor disponibile pe site-ul www.dafi.ro sau aplicatiilor Dafi nu fac obiectul si nici nu intra in sfera acestei definitii.

Anunt platit - anunt care poate fi publicat de utilizatori pe pagina DAFI sau aplicatii doar prin plata unei taxe catre Furnizor.

Anunt gratuit - anunt care poate fi publicat de Utilizatori pe Pagina DAFI sau aplicatii fara perceperea unei taxe de catre Furnizor.

Operatori - persoane special instruite de catre Furnizor pentru verificarea/moderarea continutului Anunturilor publicate de catre Utilizatori pe website sau aplicatii.

Prin acordul dvs. referitor la acesti Termeni si Conditii, dvs. declarati si garantati ca aveti peste 18 ani si capacitate deplina de exercitiu sau, in cazul unei persoane juridice, sunteti o societate inmatriculata si functionand in conformitate cu legile din Romania, iar reprezentantii dvs. sunt in mod valabil autorizati sa exprime acordul dvs. legal cu privire la accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice alt mod a site-ului, aplicatiilor si/sau a Serviciilor.

DAFI isi rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza oricand unilateral Termenii si Conditiile. Puteti accesa Termenii si Conditiile oricand la adresa: https://dafi.ro

                      De asemenea, utilizatorii își dau acordul ca prin postarea anunțurilor pe dafi.ro, acestea să poată fi publicate și pe site-urile partenere.

Daca nu stergeti contul inregistrat pe site sau aplicatii, inseamna ca v-ati exprimat acordul legal cu privire la modificarea Termenilor si Conditiilor. Daca nu sunteti de acord cu modificarile propuse, singura optiune pe care o aveti este sa stergeti contul inregistrat pe site si aplicatii si sa nu mai accesati, sa vizitati sau sa utilizati, in orice mod, site-ul si aplicatiile.

 1. Scopul urmarit

Scopul acestor Termeni si Conditii este acela de a defini si reglementa conditiile de utilizare a site-ului,aplicatiilor si a serviciilor.

Site-ul si aplicatiile  contin legaturi (“link-uri”) sau trimiteri catre alte site-uri sau pagini web pentru utilizarea carora se vor aplica termeni si conditii de utilizare specifici, astfel cum sunt acestia specificati pe website-urile/paginile respective, DAFI nefiind raspunzatoare si neasumandu-si nicio obligatie pentru continutul respectivelor website-uri si/sau cu privire la orice alte legaturi (“link-uri”) sau trimiteri din acestea catre alte website-uri sau pagini web. Includerea acestor legaturi (“link-uri”) sau trimiteri in site este facuta de regula pentru ajutorul sau in interesul utilizatorului, iar in alte cazuri in scop publicitar. Intrucat DAFI nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe website-urile unor terti, la care se face trimitere pe site, utilizatorul acceseaza acele website-uri si/sau le foloseste produsele/serviciile exclusiv pe propriul risc si pe propria raspundere.

Intregul continut al site-ului si aplicatiilor incluzand, dar fara a se limita la texte, imagini, grafice, programe pentru calculator, precum si orice alte date si aplicatii, sunt proprietatea DAFI si/sau a partenerilor sai, fiind protejate conform Legii drepturilor de autor nr. 8/1996 cu modificarile ulterioare, precum si tuturor celorlalte legi, inclusiv, dar fara a se limita la legile aplicabile privind drepturile de proprietate intelectuala si industriala. Anunturile publicate de utilizatori sunt obiect al drepturilor de proprietate intelectuala apartinand utilizatorilor, fiind protejate ca atare conform legii. Preluarea oricaror informatii si/sau date de pe site sau aplicatii in scopul republicarii, distribuirii totale sau partiale sau in orice alte scopuri, sub orice forma, fara acordul scris prealabil al furnizorului, este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.

 1. Aspecte Generale 

Un Anunt va fi creat prin completarea unui formular, disponibil pe site sau aplicatii, care sa contina:

                      -datele reale de contact ale utilizatorului;

                      -descrierea reala a produsului care face obiectul anuntului;

                      -pretul produsului care face obiectul anuntului.

Prin trimiterea anuntului spre publicare catre furnizor, utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu prevederile acestor Termeni si Conditii, fiind pe deplin de acord ca, in caz de nerespectare a acestora, sa fie tras la raspundere conform prevederilor acestora. Utilizatorul isi asuma in intregime raspunderea pentru continutul anuntului si pentru veridicitatea informatiilor publicate in anunt si/sau comunicate furnizorului.

Procedura de afisare a unui anunt pe site sau aplicatii este detaliata la sectiunea intitulata „Ajutor” de pe site.

 1. Drepturile si Obligatiile Furnizorului

Furnizorul se obliga sa publice toate anunturile transmise de catre utilizatori prin intermediul site-ului sau aplicatiilor care sunt conforme cu prevederile/conditiile impuse prin prezentul document.

Furnizorul se obliga sa remedieze in cel mai scurt timp posibil eventualele disfunctionalitati reclamate legate de functionarea site-ului si aplicatiilor sau eventuale neconcordante intre datele furnizate in anunt de catre utilizator si datele publicate pe site sau aplicatii de catre furnizor, cu exceptia acelor neconcordante semnalate de catre utilizatori care se datoreaza faptului ca operatorii furnizorului au modificat partial anuntul astfel incat acesta sa indeplineasca conditiile impuse prin prezentul document pentru a putea fi mentinut postat pe site sau aplicatii.

Furnizorul nu ofera nicio garantie utilizatorilor ca site-ul sau aplicatiile vor fi disponibile neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori. Furnizorul nu va fi responsabil pentru neafisarea anunturilor sau intreruperea afisarii acestora din cauze ce exced in orice mod controlului sau si nici pentru pagubele directe si/sau indirecte pe care utilizatorul le-ar putea suferi din aceasta cauza.

Furnizorul nu este responsabil de intarzierile cauzate de defectiuni tehnice aparute la nivelul colaboratorilor si/sau partenerilor sai.

Furnizorul nu poate fi tras la raspundere pentru activitatile utilizatorilor, in special pentru furnizarea de continut eronat cu privire la datele produsului sau serviciului ce face obiectul anuntului.

Furnizorul isi rezerva dreptul de a sterge sau modifica partial un anunt in cazul in care se constata ca acesta incalca Termenii si Conditiile in orice mod, in special in cazul in care acesta are un continut considerat jignitor sau calomnios, constituie concurenta neloiala, incalca drepturile de proprietatea intelectuala ale unei terte persoane sau este contrar bunelor practici, care actioneaza in detrimentul furnizorului, ori incalca in orice alt mod vreo prevedere legala. De asemenea furnizorul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment si alte portiuni din continutul site-ului sau aplicatiilor.

Furnizorul are dreptul de a sterge orice anunt sau de a bloca conturile in cazul in care exista suspiciunea ca prin intermediul anunturilor publicate sau a conturilor create s-au adus sau se pot aduce prejudicii referitoare la securitatea activitatilor altor utilizatori ai serviciului. De asemenea, in cazul in care anuntul afecteaza in mod negativ reputatia furnizorului sau sunt in orice alt fel daunatoare pentru furnizor.

Furnizorul declara ca este titularul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala in legatura cu site-ul si aplicatiile, in afara anunturilor publicate pe site sau aplicatii de catre utilizatori, cu privire la care utilizatorii acorda furnizorului un drept neexclusiv de utilizare si punere la dispozitia publicului in conditiile prevazute in acesti Termeni si Conditii.

Furnizorul nu isi asuma niciun fel de raspundere pentru continutul sau veridicitatea anunturilor publicate. Furnizorul nu garanteaza in niciun fel si in nicio masura pentru calitatea, cantitatea, disponibilitatea sau orice alte aspecte ale produselor descrise in anunturi.

Potrivit legislatiei in vigoare, Furnizorul are obligatia sa informeze de indata autoritatile publice competente despre activitatile cu aparenta nelegala desfasurate de destinatarii serviciilor sale sau despre informatiile cu aparenta nelegala furnizate de utilizatorii site-ului sau aplicatiilor.

DAFI va putea efectua teste si analize statistice in vederea optimizarii si eficientizarii politicilor practicate si in scopul imbunatatirii in mod obiectiv si nedescriminatoriu a activitatii DAFI si a experientei utilizatorilor, fara ca DAFI sa aiba obligatia de a informa utilizatorii cu privire la efectuarea testelor sau la rezultatele acestora. Orice utilizator care nu doreste sa faca parte din grupul de utilizatori care in mod aleatoriu ajung sa participe in aceste teste sau orice alt utilizator care considera ca este dezavantajat de o astfel de initiativa, are dreptul sa solicite lamuriri privind statutul sau, urmand ca DAFI sa depuna toate diligentele pentru a reglementa situatia sesizata, atat  timp cat solicitarea utilizatorului se dovedeste a fi una indreptatita.

 1. Drepturile si Obligatiile Utilizatorului 

Utilizatorul are dreptul de a beneficia in intregime de servicii, atat timp cat nu se constata o incalcare a prevederilor Termenilor si Conditiilor.

Utilizatorul isi asuma raspunderea pentru continutul anunturilor publicate si declara ca acestea corespund cu starea reala si juridica a produsului ce face obiectul anuntului si ca nu incalca drepturile furnizorului si/sau ale unor terte persoane.

Utilizatorul declara pe propria raspundere ca este titularul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala, inclusiv al drepturilor de autor in privinta continutului publicat, inclusiv fotografii, si este de acord ca acesta sa fie pus la dispozitia publicului de furnizor pe toate si oricare dintre platformele sale online, si prin alte mijloace, cum ar fi: comunicate de presa, televiziune, bannere, panouri publicitare si Internet.

Prin completarea formularului si/sau transmiterea anuntului prin alte mijloace catre furnizor spre punere la dispozitia publicului prin intermediul site-ului sau aplicatiilor, utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu Termenii si Conditiile.

In afara informatiilor legate de propriul anunt, utilizatorului ii este strict interzis sa preia orice informatii de pe site sau aplicatii in vederea republicarii totale sau partiale sub orice forma, fara a avea acordul in scris al furnizorului in acest sens.

 1. Verificarea/Moderarea Anunturilor si a Conturilor

Verificarea/moderarea anunturilor publicate pe site sau aplicatii de catre operatorii furnizorului are ca scop inlaturarea anunturilor incomplete, evident incorecte si/sau care nu respecta prevederile Termenilor si Conditiilor (au un continut jignitor sau calomnios, sunt contrare bunelor practici etc.), incercand astfel sa se ofere celorlalti utilizatori un numar cat mai mic de anunturi eronate.

Nu pot fi publicate anunturi false, interpretabile sau care contin date cu caracter personal in cadrul descrierii lor.

Nu sunt admise spre publicare anunturi care contin preturi considerate neserioase de catre furnizor (de ex, dar fara a se limita la: preturi de 1 leu, preturi mult inferioare pietei/statisticilor aflate la dispozitia furnizorului).

Nu sunt admise spre publicare anunturi care contin poze preluate din alte surse (pozele care prezinta sigla altor site-uri, inscrisuri sau poze cu titlu de prezentare oferite de producatori sau alte agentii media cu privire la obiectul anuntului), cu exceptia produselor sigilate.

Nu sunt admise spre publicare anunturi pentru:

       -droguri

       -alcool si bauturi alcoolice

       -tigari si produse pe baza de tutun

       -servicii ghicitoare, clarvazatoare, tarot si alte activitati similare

       -bunuri obtinute prin furt, jaf, inselatorii sau alte tipuri de infractiuni

       -bunuri periculoase pentru sanatatea si viata umana

       -bunuri inexistente

       -animale pe cale de disparitie

       -oferte de job tip multi-level marketing/network marketing sau joburile de tip lucru de acasa prin Internet

       -anunturi pornografice, cu nuditate sau servicii de escorta care promoveaza servicii sexuale interzise

       -produse contrafacute sau replici ale unor produs originale

                         -cererea de bunuri sau servicii, cu exceptia celor ce se incadreaza in categoria Locuri de munca

                         -materiale explozibile, articole pirotehnice (focuri de artificii, petarde)

                         -muzica, filme, software sau alte bunuri care incalca drepturile de autor si proprietate intelectuala

                         -lucrari de diploma sau ajutor in scrierea unei lucrari de diploma

                         -servicii de imprumut, amanet, credite sau camata, camatarie sau alte activitati similare

                         -produse farmaceutice si medicamente cu exceptia suplimentelor alimentare, vitamine, medicamente pe baza de plante

                         -organe umane

                         -arme din categoria armelor si munitii letale/neletale (arme militare, arme de vanatoare, arme de asomare, arme cu tranchilizante, arme de colectie, arme de panoplie)

                         -arme albe (baionete, sabii, spade, florete, pumnale, cutite, sisuri, boxuri, castete, arbalete, arcuri, bate, măciuci si bastoane telescopice)

                         -arme si munitii letale/neletale care nu respecta Dispozitiile prevazute de catre Legea nr.295/2004 privind regimul armelor si al munitiilor

                         -jocuri de noroc, tranzactii virtuale

                         -servicii de deblocare iCloud

                         -bunuri ce se afla in afara tarii

                         -anunturi tip oferta de munca: actori in filme pentru adulti

                         -anunturi prin care se ofera, spre monta (imperechere)/reproducere, animale de companie

                         -comercializarea cainilor din rasele pit bull, boerbull, bandog si metisii lor

                         -comercializarea animalelor de companie fara obtinerea si detinerea documentelor de autorizare prevazute de lege (certificat pedigree, carnet de sanatate,

                           alte documente de  origine).

Anunturile de comercializare a animalelor de companie trebuie sa respecte OUG 155/2001 privind aprobarea programului de gestionare a cainilor fara stapan, Legea 60/2004 pentru Ratificarea Conventiei Europene pentru protectia animalelor de companie, Ordonanta de Urgenta 55/2002 pentru regimul de detinere a cainilor periculosi sau agresivi, precum si orice restrictii impuse de Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor sau de autoritatile locale.

Nu sunt permise anunturile de comercializare a cainilor si pisicilor, cu exceptia cainilor si pisicilor care provin de la adaposturi de animale, asociatii de profil, precum si cainilor si pisicilor care provin de la crescatori autorizati cu certificare pedigree si carnet de sanatate. In cazul anunturilor de vanzare a cainilor si/sau pisicilor, Utilizatorul se obliga sa mentioneze in descrierea anuntului codul de pedigree aferent certificatului pe care il detine pentru animalul de companie. Furnizorul isi rezerva dreptul de a-i solicita utilizatorului documente de origine si clarificari suplimentare cu privire la anuntul postat, precum carnetul de sanatate al cainelui/pisicii oferit spre vanzare.

Nu pot fi publicate anunturi care contin link-uri catre alte site-uri concurente.

Nu este permisa manipularea cuvintelor cheie din continutul anuntului (introducerea in titlul sau descrierea anuntului de cuvinte cheie care nu au legatura cu produsul / serviciul oferit).

Nu pot fi publicate anunturi in alta limba decat cea Romana sau care contin un limbaj necorespunzator.

Nu se admit anunturi care contin ca date de contact numere de telefon cu suprataxa.

Nu sunt permise mesajele electronice nesolicitate (denumite general spam). Orice anunt care incurajeaza aceste mesaje sau ofera loc de munca pentru trimiterea lor va fi dezactivat.

Anunturile, fie ele active pe site si aplicatii sau blocate la moderare sunt verificate de catre furnizor, iar anunturile care nu respecta Termenii si Conditiile site-ului vor fi sterse de pe site, in cel mai scurt timp posibil si in anumite cazuri pot fi luate masuri de blocare a contului din care s-au publicat.

Dacă anunțul blocat sau sters a fost promovat, taxa percepută pentru publicarea anunțului va fi returnată în contul utilizatorului , într-un cuantum proporțional cu perioada în care serviciul nu a fost prestat, sub forma unor credite dedicate reutilizării serviciilor, într-un termen de 90 de zile de la blocarea sau ștergerea anunțului. La solicitarea utilizatorului, taxa din care se scad comisioanele platite procesatorilor de plati poate fi restituită direct în contul bancar din care s-a efectuat plata sau în conformitate cu metoda de plată utilizată, termenul de restituire fiind între 7 și 15 zile lucrătoare.

DAFI poate verifica conformitatea anunturilor cu Termenii si Conditiile site-ului, selectiv, in functie de propriile sale criterii de prioritizare, cum ar fi, printre altele, zona geografica pentru care au fost publicate anunturile.

Ca urmare a constatarii nerespectarii oricaror dintre prevederile prezentului document de catre oricare dintre anunturile publicate pe site ,operatorii furnizorului vor avea dreptul, in functie de situatia concreta, de la caz la caz:

  -fie sa modifice partial anuntul, in masura in care acest lucru este posibil, astfel incat sa se evite stergerea anuntului respectiv de pe website si sa se indrepte erorile sau neadvertentele constatate;

  -fie sa se intrerupa continuitatea publicarii anuntului prin refuzarea lui. Refuzarea anuntului inseamna dezactivarea postarii acestuia de pe site sau aplicatii.

In cazul in care utilizatorul publica in mod repetat anuntul fara a remedia problemele semnalate, furnizorul isi rezerva dreptul de a bloca accesul utilizatorului la site sau aplicatii in vederea postarii de noi anunturi .

Nu este perceputa nicio taxa utilizatorului pentru validarea contului sau, intregul serviciu fiind oferit gratuit de furnizor.

In cazul in care utilizatorul nu este de acord cu validarea contului, acesta din urma va continua sa fie activ pe site, insa va avea functionalitate limitata. Functionalitatea limitata a unui cont presupune faptul ca utilizatorul nu mai poate publica anunturi noi.

Validarea contului se face o singura data pentru fiecare cont, pana cand acesta este verificat cu succes de catre utilizator.

Odata validat, contul utilizatorului va ramane asociat cu numarul de telefon .

 1. Modalitati de plata

Preturile pentru servicii sunt afisate pe site inainte de momentul achizitiei lor.

In cazul in care plata a fost efectuata, anuntul va fi promovat sau afisat.

Plata se poate face prin următoarele modalităţi:

   -prin card online,

   -prin folosirea creditului din cont.

Pentru plata prin card de credit/debit, este necesara completarea din partea utilizatorului a unui formular cu datele despre acesta. Formularul si toate informatiile relevante pentru comanda sunt date de EuPlatesc , furnizorul de servicii de plata prin card online, in pagina web catre care va fi redirectionat utilizatorul.

Card-urile de debit/credit acceptate sunt: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard.

 1. Procedura de depunere si solutionare a plangerilor si sesizarilor primite din partea utilizatorilor 

Orice utilizator poate depune o plangere sau sesizare care priveste sau are legatura cu serviciile oferite de furnizor, respectiv anunturile transmise/publicate/nepublicate de DAFI pe site, in termen de maxim 7 zile de la data producerii evenimentului si/sau aparitiei cazului sesizat.

Utilizatorii au posibilitatea sa transmita furnizorului oricand plangeri si/sau sesizari cu privire la activitatile cu aparenta nelegala desfasurate de un utilizator al site-ului care privesc si/sau au legatura cu serviciile furnizate de DAFI ori cu privire la informatiile cu aparenta nelegala furnizate de un utilizator al site-ului, despre care au cunostinta.

Plangerile vor fi depuse prin intermediul formularului de contact aflat pe site.

Plangerile si/sau sesizarile transmise furnizorului vor include datele de identificare a utilizatorului, numarul de identificare a anuntului ce face obiectul plangerii (daca reclamatia sau sesizarea priveste un anumit anunt), precum si orice alte date necesare furnizorului in vederea identificarii evenimentului sesizat si/sau a anuntului (dupa caz) si o descriere cat mai detaliata a motivului pentru care a fost inaintata plangerea/sesizarea, astfel incat furnizorul sa o poata solutiona in cel mai scurt timp posibil.

Plangerile/sesizarile vor fi analizate si vor primi raspuns in termen de maxim 30 de zile lucratoare de la primirea acestora de catre furnizor, in cazul in care au fost insotite de un set complet de date necesare identificarii utilizatorului, anuntului si/sau a problemei. In situatia in care petentul nu a transmis furnizorului toate datele necesare identificarii problemelor semnalate si solutionarii plangerii/sesizarii respective, acesta va fi instiintat de furnizor cu privire la informatiile lipsa, urmand ca termenul de solutionare de mai sus sa fie prelungit corespunzator.

Pentru a se adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, Utilizatorul poate accesa link-ul: http://www.anpc.gov.ro

 1. Acordul cu privire la prelucrarea si colectarea Datelor cu Caracter Personal 

      DAFI proceseaza datele personale ale Utilizatorilor sai in concordanta cu Politica privind protecția vieții private și a datelor 

 1. Modificarile prezentului document

Furnizorul isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile. Puteti accesa Termenii si Conditiile oricand la adresa: dafi.ro/TermenisiConditii. Daca nu sunteti de acord cu modificarile propuse, singura optiune pe care o aveti este sa stergeti contul inregistrat pe site sau sa nu mai accesati, sa vizitati sau sa utilizati in orice mod site-ul.

 1. Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile partilor, mentionate in acesti Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care acestia le produc sunt guvernate de legea romana in vigoare. Eventualele litigii aparute intre noi si utilizatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Craiova.

 

 

 

Ai mai multe intrebari? Contact