Caută

Cursuri tenis copii. Prima lectie este gratuita

Alte cursuri
Anunt adaugat cu 3 zile în urmă
80 vizualizari

Cursuri tenis copii. Prima lectie este gratuita

Alte cursuri
Anunt adaugat cu 3 zile în urmă
80 vizualizari
Salveaza la favorite

Descriere

Dax Tenis. Club de tenis situat in zona Drumul Taberei, Militari, Parcul Moghioros, sector 6, Bucuresti, organizeaza cursuri de tenis si programe de initiere in tenis pentru copii - 4-6 / 7-10 / 10-14 ani - scoala de tenis pentru copii - pregatire fizica specifica - realizate de catre antrenori cu experienta, certificati PTR si FRT, unii dintre ei fosti jucatori clasati in circuitul mondial ATP, cu experienta in pregatirea copiilor de la nivelul de initiere si pana la nivel de top. Prima lectie de tenis este GRATUITA pentru copii sub 14 ani! Prin programele de initiere in tenis, antrenori cu mare experinta pun pentru prima data racheta de tenis in mana tinerilor debutanti, ii fac sa indrageasca acest sport, sa se distreze jucandu-l si totodata sa stapaneasca corect tehnica lovirii mingii inca de la varste fragede. Facilitati: 3 terenuri de tenis cu zgura, amplasate intr-o zona linistita, inconjurata de spatiu verde cu vestiare moderne. Va asteptam cu un apel sau mesaj!

Profilul utilizatorului Adrian Dancescu

Adrian Dancescu
Adrian Dancescu Pe site de 1+ year Ultima data online cu 3 zile în urmă
Descriere vanzator Dax Tenis. Club de tenis din Bucuresti ce organizeaza cursuri de tenis si programe de initiere in tenis pentru copii - 4-6 / 7-10 / 10-14 ani - scoala de tenis pentru copii. Lectie de tenis GRATUITA!
0758255285
Bucuresti, Bucuresti, Romania

Contact Adrian Dancescu (vanzator)

  Trebuie sa te inregistrezi sau sa intri in cont pentru a contacta acest vanzator.
  Pentru a proteja vanzatorul, este posibil să verificăm mesajul înainte de a fi redirecționat către acesta și, dacă este necesar, să îl blocăm.

  Comentarii

  Nu s-au adăugat încă comentarii, fii primul care comentează acest anunț!

  Detalii vanzator Detalii

  Adrian Dancescu
  Adrian Dancescu
  1 anunturi active
  Vanzator privat
  Pe site de 1+ year
  Ultima data online cu 3 zile în urmă
  Contact Toate anunturile

  Locația anunțului

  Bucuresti, Bucuresti, Romania
  46.7818231, 23.6121089

  Cumpara/vinde în siguranță!

  Nu plătiți niciodată un depozit într-un cont bancar până când nu ați întâlnit vânzătorul, sau ati semnat un contract de cumpărare. Niciun agent de publicitate privat serios nu solicită o plată în avans înainte de a vă întâlni. Primirea unui e-mail cu un ID scanat nu înseamnă că ați identificat expeditorul. Faci asta pe loc, când semnati un contract de cumpărare.
  Cursuri tenis copii. Prima lectie este gratuita
  20.00 RON Negociaza pretul Cursuri tenis copii. Prima lectie este gratuita de Adrian Dancescu