Caută

Verifica cu vanzatorul
REDUCERI DE BLACK FRIDAY LA ARAGAZE PROFESIONALE PENTRU RESTAURANT, FAST-FOOD

Alte aparate electronice-electrocasnice
Anunt adaugat cu 3 săptămâni în urmă
9 vizualizari

Verifica cu vanzatorul
REDUCERI DE BLACK FRIDAY LA ARAGAZE PROFESIONALE PENTRU RESTAURANT, FAST-FOOD

Alte aparate electronice-electrocasnice
Anunt adaugat cu 3 săptămâni în urmă
9 vizualizari
Salveaza la favorite

Descriere

PROFITĂ DE BLACK FRIDAY ȘI ALEGE ARAGAZUL ELECTRIC, PE GAZ SAU BUTELIE IDEAL INOX

Nu rata ocazia unică de a-ți îmbunătăți bucătăria cu un aragaz profesional electric, pe gaz sau butelie de înaltă calitate. Oferta specială de Black Friday este aici!

Profită acum de ofertele noastre avantajoase și transformă gătitul într-o experiență mai ușoară și mai delicioasă.

???? Black Friday este momentul ideal pentru a face achiziția cea mai înțeleaptă! Cu o gamă variată de aragaze profesionale electrice disponibile la prețuri reduse, vei găsi cu siguranță modelul perfect pentru nevoile tale!


⏰ Oferta este valabilă în perioada 02.11.2023 - 30.11.2023, așa că profită acum! ⏰

☎️ 0745017009. Suntem aici să te ajutăm și să îți oferim suportul necesar în alegerea echipamentului HoReCa perfect pentru bucătăria ta.

???? Te așteptăm și în magazinul nostru din Str. Balantei, Nr. 44, Petrești, Corbeanca, Jud. Ilfov.

Caracteristici

Stare: Nou
Tranzactie: Vinde

Profilul utilizatorului IDEAL INOX

IDEAL INOX
IDEAL INOX Pe site de 11+ luni Ultima data online cu 1 săptămână în urmă
Descriere vanzator IDEAL INOX are ca obiect de activitate producerea si distribuirea utilajelor alimentare profesionale (tip Ho.Re.Ca) pentru hoteluri, restaurante, catering, cofetarii, pizzerii, patiserii, cafenele, baruri, macelarii, carmangerii, magazine alimentare, spalatorii, spitale, etc.

Oferim produse de cea mai buna calitate și prezentarea unor propuneri proiectate (3D) cu solutii ideale de utilare, respectând cele mai riguroase norme de flux tehnologic și igienă, astfel încat fiecare echipament sa satisfacă nevoia clientului.
0745017009
Balantei, Corbeanca, Ilfov, Romania

Contact IDEAL INOX (vanzator)

  Trebuie sa te inregistrezi sau sa intri in cont pentru a contacta acest vanzator.
  Pentru a proteja vanzatorul, este posibil să verificăm mesajul înainte de a fi redirecționat către acesta și, dacă este necesar, să îl blocăm.

  Alte anunturi de la acest vânzător

  Comentarii

  Nu s-au adăugat încă comentarii, fii primul care comentează acest anunț!

  Detalii vanzator Detalii

  IDEAL INOX
  IDEAL INOX
  4 anunturi active
  Firma
  Pe site de 11+ luni
  Ultima data online cu 1 săptămână în urmă
  Contact Toate anunturile

  Locația anunțului

  Str. Balantei, Nr. 44, 077067, Petresti, Corbeanca, Ilfov, Romania
  44.5990859, 26.0687405

  Cumpara/vinde în siguranță!

  Nu plătiți niciodată un depozit într-un cont bancar până când nu ați întâlnit vânzătorul, sau ati semnat un contract de cumpărare. Niciun agent de publicitate privat serios nu solicită o plată în avans înainte de a vă întâlni. Primirea unui e-mail cu un ID scanat nu înseamnă că ați identificat expeditorul. Faci asta pe loc, când semnati un contract de cumpărare.
  REDUCERI DE BLACK FRIDAY LA ARAGAZE PROFESIONALE PENTRU RESTAURANT, FAST-FOOD REDUCERI DE BLACK FRIDAY LA ARAGAZE PROFESIONALE PENTRU RESTAURANT, FAST-FOOD REDUCERI DE BLACK FRIDAY LA ARAGAZE PROFESIONALE PENTRU RESTAURANT, FAST-FOOD REDUCERI DE BLACK FRIDAY LA ARAGAZE PROFESIONALE PENTRU RESTAURANT, FAST-FOOD REDUCERI DE BLACK FRIDAY LA ARAGAZE PROFESIONALE PENTRU RESTAURANT, FAST-FOOD REDUCERI DE BLACK FRIDAY LA ARAGAZE PROFESIONALE PENTRU RESTAURANT, FAST-FOOD REDUCERI DE BLACK FRIDAY LA ARAGAZE PROFESIONALE PENTRU RESTAURANT, FAST-FOOD REDUCERI DE BLACK FRIDAY LA ARAGAZE PROFESIONALE PENTRU RESTAURANT, FAST-FOOD REDUCERI DE BLACK FRIDAY LA ARAGAZE PROFESIONALE PENTRU RESTAURANT, FAST-FOOD REDUCERI DE BLACK FRIDAY LA ARAGAZE PROFESIONALE PENTRU RESTAURANT, FAST-FOOD REDUCERI DE BLACK FRIDAY LA ARAGAZE PROFESIONALE PENTRU RESTAURANT, FAST-FOOD REDUCERI DE BLACK FRIDAY LA ARAGAZE PROFESIONALE PENTRU RESTAURANT, FAST-FOOD REDUCERI DE BLACK FRIDAY LA ARAGAZE PROFESIONALE PENTRU RESTAURANT, FAST-FOOD REDUCERI DE BLACK FRIDAY LA ARAGAZE PROFESIONALE PENTRU RESTAURANT, FAST-FOOD REDUCERI DE BLACK FRIDAY LA ARAGAZE PROFESIONALE PENTRU RESTAURANT, FAST-FOOD
  Verifica cu vanzatorul REDUCERI DE BLACK FRIDAY LA ARAGAZE PROFESIONALE PENTRU RESTAURANT, FAST-FOOD de IDEAL INOX